CapitolBet Çekim Süresi

CapitolBet Çekim Süresi
CapitolBet Çekim Süresi

CapitolBet Çekim Süresi

Bahis işlemlerinizi tamamladığınızda bir karınız varsa bunu kısa sürede çekmeyi istersiniz değil mi? Peki sizce bunu sağlayabilen bir siteye üye misiniz gerçekten? CapitolBet ile ilgili yazılarımızda sıklıkla çekim ve yatırım işlemlerine vurgu yaptık. Lakin geçmiş yazılarımıza denk gelmeyen oyuncular varsa bugünkü yazımızın detaylarına iyi odaklansınlar. CapitolBet çekim süresi ve yöntemlerini detaylıca inceleyeceğiz. Ayrıca para çekme limitlerinden de bahsediyor olacağız. Bu bilgilere geçmeden önce sizinle “CapitolBet paramızı yatırıyor mu?” sorusunun cevabını konuşalım. Bu siteye henüz üyelik almadıysanız tereddütleriniz olması pek tabi normaldir. Ancak kayıtlı bir kullanıcının asla bu tarz bir şüphesi olmayacaktır. Bunu ilk çekim işlemi için belirtmek zordur. Hatta tutar büyükse kullanıcı için ilk çekim işlemi o denli endişeli olacaktır. Ta ki para hesabına geçinceye kadar. CapitolBet için ilk çekim sonrası güvenle işlemlerinize rahat edebiliyorsunuz demek mümkündür. Hem lisanslı hem de güvenilir bir platform olduğundan senelerdir kullanıcılarının ödeme işlemlerini layıkıyla sürdürmelerine olanak tanımaktadır.

Şimdi aşağıda oluşturduğumuz tablo üzerinde CapitolBet çekim yöntemleri ile limitlerini rahatlıkla inceleyebilirsiniz.

YÖNTEM

ALT LİMİT

ÜST LİMİT

PAPARA

100 TL 50.000 TL
VEVOPAY PAPARA 100 TL

100.000 TL

PAYFIX

100 TL 50.000 TL
BANK TRANSFER 100 TL

20.000 TL

HIZLI HAVALE

100 TL 20.000 TL
MEFETE-2 100 TL

10.000 TL

PAYCO

1 TL 100.000 TL
PAPARA PAYOX 100 TL

50.000 TL

PEP

100 TL 20.000 TL
PARAZULA 100 TL

10.000 TL

FULGURPAY

100 TL 10.000 TL
KRIPTOPAY 250 TL

100.000 TL

Listede görülebileceği üzere çekim işlemlerinizi minimum 100 TL’den başlayarak (Daha düşük miktarda sunulan yöntemler var ise bu limitleri de kullanmayı deneyebilirsiniz.) oluşturabilirsiniz. Yöntem anlamında da büyük çeşitlilik içeren bu sitede sanal cüzdan metotlarından havaleye, kripto para sistemleri de dahil olan geniş bir yelpazede işlem sağlayabilirsiniz. Şimdi sitenin limitlerinden de size bahsedeceğiz.

Hesap Doğrulama

Elbette ki yukarıdaki tabloda sadece alt ve üst metot limitlerini görmektesiniz. Ancak esas olarak sitenin sunduğu bazı çekim limitleri ve sayıları da vardır. Misal CapitolBet sitesinde 24 saat içerisinde en çok 3 kez çekim talebi oluşturabilirsiniz. Dördüncü ve daha fazlası şeklinde oluşturduğunuz çekim talepleriniz otomatik olarak iptal edilecektir. Bunun CapitolBet hesap onayı ile bir alakası yoktur. 24 saat sonrasında yeniden 3 kez çekim talebi oluşturabilirsiniz. Ayrıca site kurallarınca tek seferde maksimum 20.000 TL, gün içinde ise en fazla 1.000.000 TL çekim yapabilmektesiniz. Hesap onayı işlemi için profilim sayfasını ziyaret edebilirsiniz. Burada “profil doğrulanmadı” bölümünden gerekli belgeleri yükleme yapabilirsiniz. Belge doğrulaması sadece sizin gerçek kişi olduğunuzun ve hesabı sizin kullandığınızın belgeler ile ispat edilmesi/doğrulanması işlemlerini içerir. Bundan sebep özel bir ekip tarafından belgeleriniz kontrol edilir ve onaylanır. Eğer ki herhangi bir çekim işleminiz için belge talep edilirse belgelerinizin onayına istinaden çekim talebinize devam edebileceğinizi hatırlatmak isteriz.

] }

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*